Aveți nevoie de: 240 gr făină albă 000, 1 cutie (250 gr) ricotta, 160 gr zahăr, 2 ouă, 80 ml ulei floarea soarelui, coaja rasă de la 1-2 lămâi, 2 linguri lapte, 1 plic praf de copt, 1 vârf sare, 12-15 căpșuni.
Făina se pune în bol. Se adaugă zahărul și praful de copt.
Se amestecă.În alt vas se sparg ouăle. Se adaugă coaja rasă de lămâie și ricotta.
Se adaugă uleiul și laptele. Se mixează bine, apoi se adaugă pe rând ingredientele uscate și un vârf de sare. Se mixează bine, apoi se adaugă căpșunii cubulețe: se amestecă cu lingura. Se adaugă în forme câte 2 linguri de compoziție. Deasupra se mai pun 3-4 bucățele de căpșuni.Se dau la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru circa 25 minute. POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu