Aveți nevoie de: 1 baghetă, 1 conservă ton (100 gr masă uscată), 25 gr unt, 25 gr cremă de brânză, ardei roșu, măsline negre, sare.
Tonul scurs bine de ulei se mărunțește cu furculița și se adaugă untul moale.
Se amestecă bine.Apoi se adaugă crema de brânză.
Se amestecă.Ardeiul și măslinele se taie cubulețe și se adaugă peste ton.
Se amestecă bine.Baghetei i se îndepărtează capetele, se taie în 3. Miezul se îndepărtează, se taie cubulețe și se adaugă peste ton.
Se amestecă bine și se umplu bucățile de baghetă cu amestecul de ton de la un capăt, apoi de la celălalt capăt și se apasă pentru a umple tot golul. Se nivelează capetele. Se învelește în folie.Se dau la frigider 1 oră.
Apoi se feliază, preferabil cu un cuțit zimțat.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu