Aveți nevoie de: 2 cartofi, 2 cepe verzi, 2 roșii, 1 ardei iute, 4 ouă, 150 ml lapte, 100 ml ulei floarea soarelui, 100 gr brânză feta, 400 gr făină albă, 1 plic praf de copt, 50 gr caș ras, sare, puțin unt.
Cartofii se curăță și se taie cubulețe. Ardeiul iute la fel. Ceapa verde se taie feliuțe.
Roșiile se curăță de coajă și se taie cubulețe.
Într-un bol se pun ouăle și 1/2 linguriță sare.
Se bat cu telul, apoi se adaugă laptele și uleiul.
Se amestecă bine cu telul.
Apoi se adaugă legumele și cubulețele de brânză feta.
Se amestecă cu lingura, apoi se adaugă făina albă împreună cu praful de copt.
Se amestecă până la încorporare.
Se toarnă în tavă termorezistentă unsă cu unt.
Se nivelează. Deasupra se presară cașul ras.
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 35 minute.
Se lasă la răcit vreo 20 minute înainte de feliere.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu