sâmbătă, 26 septembrie 2020

Omletă în lipie

Aveți nevoie de: 2 lipii, 3 ouă, circa 2 linguri de caș ras, 2 fire de pătrunjel verde, sare, piper, boia, ulei, unt.

Într-o tigaie, pe foc, se adaugă 1 lingură de ulei la încins, apoi se adaugă 1 lipie.

Se adaugă deasupra ouăle, care se bat puțin cu furculița.

Se adaugă sare, piper și deasupra cașul ras.
Deasupra se presară niște boia și pătrunjel verde tocat.
Deasupra se adaugă altă lipie.

Se lasă pe foc cu capacul pus, timp de 5-6 minute. Apoi cu ajutorul capacului sau a unei farfurii plate se răstoarnă, pentru a se prăji și pe cealaltă parte.
Se unge cu puțin unt și se lasă încă 3-4 minute.
Se servește cu legume.
POFTĂ BUNĂ!!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu