vineri, 24 aprilie 2020

Pișcoturi cu cremă de mascarpone

Un desert delicios fără coacere!
Aveți nevoie de: 200 gr pișcoturi, 200 ml frișcă lichidă, 250 gr mascarpone, 50 gr zahăr pudră, circa 100 ml lapte, 1 linguriță esența vanilie, fulgi/bucățele de ciocolată.
Frișca se mixează bine.
După ce se întărește frișca, se adaugă mascarpone.
După omogenizare, se adaugă zahărul pudră și esența de vanilie.
Se mixează până la încorporare.
Pișcoturile se înmoaie în lapte pe partea cu zahăr.
Un rând de pișcoturi se aranjează într-o tavă, care se acoperă apoi cu un strat de cremă.
Crema se nivelează și deasupra se presară fulgii de ciocolată.
Se continuă cu pișcoturi, cremă, fulgi de ciocolată până terminați ingredientele.
Se lasă la frigider circa 3 ore înainte de servire.
POFTĂ BUNĂ!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu