sâmbătă, 22 februarie 2020

Pătrățele aperitiv

Aveți nevoie de: 2 aluaturi de foietaj decongelat, 100 gr passata de roșii, sare, piper, oregano, 2-3 linguri parmezan ras.
Aluatul de foietaj se desface pe masă pe o bucată de hârtie de copt.
Într-un bol se amestecă passata de roșii cu condimentele, după gust, apoi se întinde în strat uniform. Deasupra se presară parmezanul ras.
După acoperirea întregii suprafețe cu parmezan, se așază deasupra al doilea aluat de foietaj.
Cu feliatorul se taie fâșii de circa 2 cm. Apoi se taie fâșii perpendiculare, pentru a obține mici pătrățele.
 
Se taie fâșii pe toata suprafața.
Veți obține circa 90-100 pătrățele.
Se ia aluatul cu tot cu hârtie de copt și se pune în tavă.
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 25 minute.
Și gustarea e gata.
POFTĂ BUNĂ!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu