Aveți nevoie de: 2 ouă, 1 lipie, 1/2 roșie, caș ras, 1 lingură parmezan ras, sare.
Ouăle se sparg într-un bol, se adaugă puțină sare și parmezanul ras și se bat cu furculița.
Apoi se toarnă într-o tigaie, pe foc, unsă cu puțin ulei.
Se rotește tigaia, pentru a întinde oul pe toată suprafața: se lasă la foc mic-mediu până ce oul începe să se coacă, apoi peste ou se adaugă o lipie.
Se mai lasă puțin, apoi se întoarce lipia, cu tot cu oul de dedesubt, cu o spatulă. Deasupra se presară niște caș ras, apoi se așază niște felii de roșii, iar peste roșii încă niște caș ras.
Apoi se îndoaie în două, ca o clătită.
Se mai prăjește încă aproximativ 30 secunde pe fiecare parte.
Și apoi se poate savura.
Aceste sunt ingredientele pentru o lipie pregătită astfel.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu