luni, 21 octombrie 2019

Paste piperate la cuptor

Aveți nevoie de: 350 gr paste, 200 gr smântână, 130 gr mozzarella, 80 gr grana padano rasă, 2 linguri ulei de măsline, 1 lingură piper măcinat, sare, pesmet.
Pastele se pun la fiert în apă cu sare și se lasă la fiert jumătate din timpul recomandat. Apoi se scurg, se pun într-un bol încăpător și se adaugă uleiul de măsline.
Se amestecă bine, apoi se adaugă smântâna.
Se amestecă bine, apoi se adaugă mozzarella cuburi și grana padano rasă.
Se amestecă bine, apoi se adaugă 1/2 lingură piper măcinat.
Se amestecă, apoi totul se toarnă într-o tavă dreptunghiulară și se nivelează. Deasupra se presară niște pesmet, încă niște grana rasă și restul se piper.
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 15 minute.
Și le puteți devora.
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu