vineri, 4 octombrie 2019

Brioșe cu morcovi

Aveți nevoie de: 2 morcovi medii, 1 ou, 100 gr zahăr, 70 ml ulei floarea soarelui, 30 mg amidon, 40 gr făină de migdale, 130 gr făină albă 000, 1 plic praf copt, zeama de la 1 portocală, fulgi de migdale.
Morcovii se curăță, se taie cuburi și se mixează la robot.
Într-un bol se pune oul, se adaugă zahărul și se adaugă zeama de portocală.
Se mixează, apoi se adaugă uleiul.
Se mixează, apoi se adaugă amidonul.
Se mixează până la încorporare, apoi se adaugă făina de migdale.
Se mixează până la încorporare, apoi se adaugă făina albă și praful de copt.
Se mixează până la încorporare, apoi se adaugă morcovii mărunțiți.
Se amestecă cu lingura până la omogenizare.
Apoi se pun 2-3 linguri de compoziție în fiecare formă de brioșe, iar deasupra se presară fulgi de migdale.
Se dau la cuptorul preîncălzit la 180 grade, pentru 20-25 minute.
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu