sâmbătă, 5 octombrie 2019

Chiftele de spaghete

Aveți nevoie de: 250 gr spaghete, 200 gr passata rosii, 250 gr ricotta, 2 ouă, 100 gr pesmet, 30 gr parmezan ras, 3-4 fire de pătrunjel verde, sare.
Spaghetele se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Apoi se scurg de apă și se pun într-un bol încăpător. Peste ele se adaugă passata de roșii și ricotta.
Se amestecă, apoi se adaugă pesmetul, ouăle, parmezanul ras și pătrunjelul tocat.
Se amestecă bine, condimentând cu sare, după gust.
Se ia o lingură de compoziție și se modelează cu mâna o bilă. Aceste bile se prăjesc în ulei fierbinte.
Se prăjesc câteva minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Se servesc ca atare sau cu sos de roșii.
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu