sâmbătă, 21 septembrie 2019

Waffe din foietaj

Aparatul de făcut waffe achiziționat de la Lidl poate avea utilizări multiple, așa că azi vă recomand această rețetă, pentru care aveți nevoie de: 1 aluat foietaj decongelat, 1/2 ardei roșu gras, caș de 2 feluri (eu am folosit Cheddar roșu și mozzarella), sare.
Aluatul de foietaj se desface pe masă și se taie dreptunghiuri cam de mărimea plăcilor aparatului de waffe.
Ardeiul se taie cubulețe, cașul se dă pe răzătoarea cu găuri mari.
Se ia un dreptunghi de aluat și se pune pe placa aparatului (unsă cu un strop de ulei), iar deasupra se pun câteva cubulețe de ardei și niște caș ras.
Se condimentează cu puțină sare, iar deasupra se pune alt dreptunghi de aluat.
Se închide aparatul de waffe, se pornește și se lasă 5-6 minute.
Și gustarea este gata.
Puteți folosi și alte legume, bineînțeles. Puteți adăugă și cubulețe de șuncă.
Oricum, e o rețetă rapidă și gustoasă.
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu