Aveți nevoie de: 300 gr paste (eu am folosit farfalle), 1/2 ceapă albă, 200 gr mazăre congelată, 1 conservă ton în ulei (200 gr), 100 gr cremă de brânză, 2 linguri ulei măsline, sare.
Pastele se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
În tigaie se pune uleiul de măsline și se adaugă ceapa tocată.
Se călește, iar după ce devine sticloasă se adaugă mazărea.
Se lasă pe foc 5 minute, amestecând din când în când.
Apoi se condimentează cu sare și se adaugă tonul scurs și mărunțit.
Se amestecă, iar dupa 4-5 minute se adaugă crema de brânză.
Se amestecă până la încorporare, apoi se adaugă pastele fierte și scurse de apă.
Se amestecă bine și sunt gata de savurat.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu