marți, 27 august 2019

Ștrudel sărat cu ardei copt

Aveți nevoie de: 1 aluat foietaj, 1 cutie (200 gr) cremă de brânză, 2 ardeti capia copți, sare, 1 gălbenuș.
Aluatul de foietaj se întinde pe masă. Lateralele se taie fâșii oblice, îndepărtând părțile cu latură dreaptă de sus și de jos.
Ardeii copți și curățați se taie fâșii.
Pe partea din mijloc se întinde crema de brânză. Deasupra se pun fâșiile de ardei. 
Se stropește cu niște ulei de măsline și se presară niște sare.
Partea de sus se pliază peste compoziție, apoi se pun alternativ câte o fâșie din dreapta și una din stânga.
Partea dreaptă de jos se pliază peste compoziție.
Deasupra se unge cu gălbenuș  bătut puțin cu furculița cu 1 linguriță de lapte.
Se pune în tavă și se dă la cuptorul preîncălzit la 190 grade timp de 25 minute.
Se lasă la răcorit 15-20 minute, apoi se poate felia.
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu