Un mar se spala, se rade si se pune la calit cu 1 lingurita de zahar (si 1 de scortisoara daca va place).
Dupa ce s-a inmuiat marul, se ia vasul de pe foc.
Zaharul se pune intr-un bol, iar peste el se adauga uleiul si se amesteca.
Se adauga apoi apa minerala si esenta de vanilie si se amesteca bine.
Marul calit si racit se adauga in compozitie, amestecand bine.
Faina alba amestecata cu praful de copt se cerne in bol peste celelalte ingrediente.
Se amesteca pana la incorporare.
Compozitia obtinuta se toarna in forme de briose si se dau la cuptor pentru 30 minute la 170 grade.
Celelalt mar se spala si se taie felii subtiri, care se pun la calit impreuna cu 1 lingurita de zahar brun si 1 lingurita de miere: se amesteca cu grija, pana se inmoaie marul (3-4 minute).
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu