luni, 12 februarie 2018

Rulouri din carne de porc cu ou fiert

Aveti nevoie de: felii de cotlet de porc, ceapa, ou fiert tare, cas, sare piper, smantana, ulei. Cantitatile sunt in functe de cate vreti sa faceti: la patru felii de cotlet eu am folosit o ceapa si doua oua.
Carnea se bate putin pentru a fi mai subtire.
Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pune la calit in putin ulei.
Dupa ce devine sticloasa, se ia de pe foc.
Ouale fierte bine se curata de coaja si se taie cubulete, care se adauga peste ceapa calita impreuna cu casul dat pe razatoarea cu gauri mari si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Se amesteca bine.
Pe fiecare felie de carne se pune 1-2 linguri de compozitie.
Felia se ruleaza apoi mai strans, iar capetele se prind cu scobitoare.
Dupa ce se ruleaza toate feliile de carne, se pun la prajit in ulei incins si se vor praji doua-trei minute pe fiecare parte.
Se scot apoi din tigaie si se indeparteaza scobitorile; se asaza intr-o tava si se ung cu smantana.
Tava se da la cuptor pentru 25-30 minute la 180 grade.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu