Aveti nevoie de: 1 banana, 8-10 linguri de fulgi de ovaz, 2 oua, 1 lingurita zahar, 1 pliculet praf de copt, putin ulei, sirop de artar/dulceata.
Fulgii de ovaz se mixeaza la robot, pana obtineti un praf.
Banana se piseaza bine cu furculita.
Se adauga peste ea ouale si se amesteca bine cu telul.
Faina se ovaz obtinuta se toarna intr-un bol incapator, se adauga zaharul si praful se copt si se amesteca.
Compozitia se adauga apoi peste cea cu banana.
Se amesteca pana la incorporare.
Apoi intr-o tigaie antiaderenta se toarna un strop de ulei si se pune cate un polonic de aluat; se lasa pana incep sa se vada bule pe margini, apoi se intorc clatitele si se prajesc si pe cealalta parte.
Se servesc cu dulceata, compot sau sirop de artar, dupa preferinte.
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu