Aveti nevoie de: 100 gr crema de branza, 2 oua, 5-6 linguri zahar pudra, fructe uscate (eu am folosit goji, merisoare si prune), sucul de la 1 portocala.
Crema de branza se amesteca cu cate o lingura de zahar pudra pana va place cat e de dulce, apoi se adauga 1 galbenus.
Se amesteca pana la incorporare.
Fructele uscate se amesteca cu sucul stors de la o portocala.
Foietajul (decongelat) se intinde pe masa. Se imparte in 3 parti egale (fara a taia pana la capat).
In partea de sus se taie o bucata cam de 45 grade, apoi restul se taie fasii pana in partea de jos.
In mijloc se pune compozitia cu crema de branza, iar peste aceasta se adauga fructele de la un capat la altul.
Capatul se sus se indoaie inspre inauntru, apoi fasiile se pun alternativ una peste alta pana la penultima.
Capatul se indoaie inspre inauntru si cu ultima fasie se incheie impletitura.
Se pune intr-o tava invelita in hartie de copt.
Apoi se unge cu 1 galbenus de ou batut putin cu furculita.
Tava se da la cuptor (preincalzit) pentru 25-30 minute la 180 grade.
Se scoate si se lasa la racit.
Albusurile se bat spuma cu niste zahar pudra, iar dupa ce impletitura s-a racit se intinde deasupra niste albus batut.
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu