marți, 20 septembrie 2016

Cartofi cu branza la cuptor

Aveti nevoie de: cativa cartofi (eu am folosit 3 medii spre mari), 2-3 foi de dafin, coriandru boabe, o jumatate de lamaie, niste cas, patrunjel; iar pentru dressing - iaurt si ulei de masline.
Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu foi de dafin, coriandru boabe si felii de lamaie (nu trebuie sa fiarba prea mult pentru ca se vor mai face si la cuptor).
Apoi se scot din apa si li se taie un mic capac pe lungime.
Se scobesc de miez cu ajutorul unei linguri.
Miezul scos se taie cubulete si se amesteca cu casul taiat cubulete si patrunjelul tocat marunt.
In cartofii scobiti se presara putina sare, apoi se umplu cu compozitia obtinuta si se pun in tava imbracata in hartie de copt.
Tava se da la cuptor (preincalzit) pentru 15 minute (pana se topeste casul).
Intre timp se amesteca iaurtul cu putin ulei de masline si se serveste acest dressing cu cartofii calzi, scosi din cuptor.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu