sâmbătă, 17 septembrie 2016

Aperitiv cu crema de branza

O gustare usor de facut si foarte gustoasa.
Aveti nevoie de: 1 aluat foietaj, 200 gr crema de branza, 2 rosii, putin marar, 1 galbenus.
Aluatul de foietaj decongelat se intinde pe masa si crema de branza se intinde peste el cu cutitul.
Peste crema de branza se presara putin marar.
Aluatul de foietaj va fi impaturat in trei: asa ca pe partea din mijloc puneti niste cubulete de rosii.
Partea din mijloc se acopera cu una din partile laterale, peste care se mai intinde putina crema de branza, apoi se acopera cu partea ramasa si veti obtine in final un dreptunghi: acesta se preseaza putin cu sucitorul.
Se taie apoi in fasii cu latura de cca 3 cm; apoi fiecare fasie se taie in doua ca sa obtineti niste "pantaloni" (un capat nu se taie).
Cele doua laturi se ruleaza.
Apoi capetele se lipesc obtinand in final un rotund, care se asaza in tava imbracata in hartie de copt si se unge cu galbenusul de doua ori fiecare.
Tava se da la cuptor pentru 15 minute la 180 grade.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu