A trecut o luna plina de evenimente, dar acuma am revenit in forta, cum altfel decat cu un desert?
Aveti nevoie de: 1 blat de tarta, 1 compot de piersici, 200 gr branza de vaci, 100 gr iaurt, 1 pliculet zahar vanilat, 100 ml frisca lichida, 1 lamaie, 2 plicuri gelatina.
Se pregateste gelatina cu 50 ml zeama din compot si niste zeama de lamaie: se amesteca pana se dizolva.
Branza de vaci se amesteca cu iaurtul si zaharul vanilat.
Frisca se bate tare cu mixerul si se adauga jumatate din piersicile din compot, taiate cubulete.
Amestecul de branza se adauga peste frisca batuta, apoi se adauga si gelatina, aromand compozitia cu coaja de lamaie rasa.
Blatul se insiropeaza bine cu siropul din compot.
Compozitia se toarna peste blat si se niveleaza.
Cealalta jumatate din cantitatea de piersici se feliaza si se orneaza tarta.
POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu