Rapid de pregatit si delicios.
Aveti nevoie de: 2 ardei mari rosii, 1-2 linguri de capere, 2 pumni de parmezan ras, 1 ou, 3-4 felii de paine mai tare (inmuiate si stoarse de lichid), 1 catel usturoi, 1-2 rosii taiate cubulete (fara samburi), o jumatate de ardei, niste ulei de masline.
Cei doi ardei mari se taie in doua si se curata de samburi.
Pentru umplutura se pun in bol: jumatatea de ardei ramasa, taiata cubulete, caperele (spalate putin cu apa ca sa nu fie prea sarate), parmezanul ras, painea stoarsa de lichid si faramitata cu mana.
Se adauga si usturoiul tocat, rosiile taiate cubulete, oul si niste ulei de masline.
Se amesteca bine ingredientele si se umplu jumatatile de ardei, care se asaza apoi intr-o tava imbracata in hartie de copt.
Tava se da la cuptor pentru circa 40 minute.
La final puteti adauga si niste verdeata.
POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu