duminică, 26 aprilie 2015

Halloumi cu cus-cus

Aveti nevoie de: 1 cana de cus-cus, 1/2 castravete, 30 gr seminte de pin, 1/2 ardei iute, 1/2 ceapa rosie, zeama de la 1/2 lamaie, 100 gr branza Halloumi, sare, piper.
Intr-un bol se pune cus-cus-ul, peste care se adauga 1 cana si jumatate de apa fierbinte: se acopera si se lasa deoparte 5-10 minute.
Semintele de pin se prajesc pana se rumenesc putin, apoi se scot intr-un bol.

Branza Halloumi se taie felii de circa 1 cm si se prajesc in ulei de masline pe ambele parti.
Castravetele se taie felii/cuburi, ceapa se taie felii, la fel si ardeiul iute. Legumele se amesteca cu cus-cus-ul, cu semintele prajite de pin, se adauga zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Si mancare e gata.
POFTA BUNA !!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu