joi, 9 aprilie 2015

Ciorba de praz & ciuperci

E saptamana mare si ar trebui sa mancam de post macar acum, asa ca va propun o reteta rapida si gustoasa de post.
Aveti nevoie de: 1 praz, 5 ciuperci champignon, 750 ml supa de legume, niste fulgi de cartofi, sare, ulei.
Prazul se taie marunt (dupa ce ati aruncat frunzele exterioare, mai uscate) si se pune la calit in ulei fierbinte.
Dupa 3-4 minute se adauga ciupercile curatate si taiate feliute.
Se calesc impreuna 1-2 minute, apoi se adauga supa de legume si sare dupa gust. Se lasa la fiert cu capacul pus 10-15 minute.
Se adauga apoi pe rand fulgii de cartofi (1 polonic de fulgi va trebuie).
Se lasa pe foc sa mai dea un clocot (daca nu tineti post, puteti adauga la final 1 cana de lapte).
POFTA BUNA !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu