duminică, 1 martie 2015

Gogosi cu branza de vaci

O reteta foarte rapida!
Aveti nevoie de: 400 gr branza de vaci, 3 oua, 1 lamaie, 50 gr unt, 2-3 linguri zahar, 5-6 linguri de faina alba, 1/2 pliculet praf de copt, ulei, zahar pudra.
Branza de vaci se pune intr-un vas adanc si se faramiteaza cu furculita; se adauga coaja rasa de la 1 lamaie si se amesteca bine.
Intre timp untul se pune la topit, apoi se toarna peste branza de vaci si se amesteca. Se adauga apoi ouale si se amesteca.
Se adauga zaharul, sucul de la 1 lamaie si praful de copt, apoi pe rand cate o lingura de faina alba pana obtineti o compozitie care se tine (trebuie poate putin mai multa sau mai putina faina alba).
Cu o lingura se ia compozitie si apoi cu ajutorul altei linguri se pun gogoselele direct la prajit in ulei fierbinte.
Se scot pe prosop de hartie, iar deasupra se presara zahar pudra.
POFTA BUNA !!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu