marți, 24 martie 2015

Macaroane cu broccoli si ciuperci

Aveti nevoie de: 300 gr macaroane lungi, 200 gr broccoli, 50 gr parizer, 4-5 ciuperci, 3 linguri de smantana, sare, parmezan ras.
Maracoanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare.
Parizerul se taie cubulete; ciupercile se curata si se taie feliute si intr-o tigaie adanca se pun toate la calit in ulei.
Apoi broccoli se desface in buchetele care se adauga in tigaie si se calesc impreuna inca 5-6 minute. Se condimenteaza cu sare.
Se adauga apoi smantana si se amesteca pana cand aceasta imbraca totul, lasand totul pe foc inca 2-3 minute.
Pastele fierte se scurg de apa si se adauga in tigaie, dupa ce s-a oprit focul.
Se amesteca totul pana cand pastele se imbraca in sosul format de smantana alaturi de celelalte ingrediente.
Macaroanele se servesc cu parmezan ras deasupra.

POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu