Dupa un sfarsit de an cam agitat si dupa mesele de sarbatori, ca de obicei, incarcate cu de toate, va recomand o gustare usoara, rapid de pregatit si care am vazut ca a fost pe placul tuturor (carnivori si vegetarieni deopotriva).
Aveti nevoie de 2 baghete, 4 rosii medii, unt, putin ulei de masline, niste oregano (eu am folosit uscat) si niste parmezan ras.
Baghetele se taie oblic felii de circa 1 cm, se aranjeaza in tava si se dau la cuptor pentru 2-3 minute (pana se prajesc putin).
Intre timp rosiile se taie cubulete (dupa ce li s-au indepartat samburii): se stropesc cu ulei de masline si se amesteca cu oregano, lasandu-le cateva minute la marinat.
Feliile de baghete prajite se ung cu putin unt si pe fiecare se pun cateva cubulete de rosii marinate.
La final se presara deasupra parmezan ras.
Si sunt gata de devorat.
POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu