Aveti nevoie de: 200 gr taietei de hrisca, 2 cartofi, 1 salata verde, cam 1/3 dintr-o varza, cas, parmezan, putin unt, 1 catel de usturoi, sare.
Cartofii se curata si se taie cuburi. Salata verde se spala si se taie in felii medii, varza se taie marunt.
Se pun la fiert in apa cu sare pentru 30 minute impreuna cu taieteii de hrisca.
Apoi se scurg bine de apa.
Intr-o tava se toarna un strat de legume cu taietei, peste care se presara bucati de cas si niste parmezan ras. Apoi inca un strat identic.
Intr-o tigaie pe foc se pune niste unt cu felii de usturoi: dupa ce usturoiul isi schimba culoarea, se scoate, iar untul topit se presara peste ingredientele din tava.
Tava sa de la cuptor (preincalzit) pentru 20-25 minute.
POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu