miercuri, 20 august 2014

Cannelloni cu zucchini si ricotta

Un deliciu!
Aveti nevoie de: tuburi cannelloni, 250 gr ricotta, 1 ou, 80 gr parmezan, 1 zucchini, unt, ulei de masline, nucsoara, rosii, 2 catei usturoi, 1 crenguta de rozmarin, sare, piper.
Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline, iar dupa ce s-a incalzit bine se adauga dovlecelul taiat cubulete, care se condimenteaza cu sare si piper.
Se lasa apoi la racit.
Ricotta se amesteca cu oul si parmezanul ras, condimentand cu piper si nucsoara.
Se adauga cubuletele calite de zucchini si se amesteca pana la incorporare.
Tuburile cannelloni se baga, fiecare pe rand, in apa calda, apoi fiecare se umple cu compozitie.
Cannelloni umpluti se aseaza intr-o forma termorezistenta, unsa cu unt.
Se da la cuptor timp de 10 minute.
Intr-o tigaie mai adanca se pune la incins niste ulei de masline, se adauga 2 catei de usturoi curatati dar intregi si o crenguta de rozmarin, care se lasa 1 minut, apoi se scot. In uleiul de masline se adauga rosiile spalate si taiate cubulete, se amesteca, adaugand sare si piper alb, dupa gust, lasand totul pe foc 1-2 minute.
Cannelloni se servesc cu sos de rosii si parmezan ras deasupra.
POFTA BUNA !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu