luni, 13 ianuarie 2014

Sarmalute in foi de placinta

Aveti nevoie de: 200 gr foi de placinta, 200 gr carne tocata, 50 gr morcovi, 50 gr telina, 50 gr ceapa, 2 oua, sare, piper, ulei.
Ceapa se curata, se spala si se taie cubulete care se pun la calit in putin ulei. Cand devine sticloasa, se indeparteaza de pe foc.
Morcovii si telina se curata, se spala si se dau prin razatoarea cu gauri mici, adaugandu-le apoi peste ceapa calita.
Carnea tocata si un ou se adauga in compozitie si se amesteca bine totul.
Foile de placinta se taie fiecare in patru patrate; pe fiecare patrat se aseaza compozitie in mijloc, apoi se infasoara, ca si sarmalele.
Sarmalutele se aseaza frumos intr-o tava/oala, iar pe deasupra se ung cu galbenus de ou.
Tava/oala se introduce in cuptorul incins pentru 30 minute.
POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu