Pregatiti aluatul pentru clatite (din 2 oua, faina alba, lapte, zahar, praf de copt si zahar vanilat) si coaceti clatitele in tigaie.
Pentru crema cu care se ung clatitele aveti nevoie de: 150 gr branza de vaci, 1 lingura smantana, 1 galbenus, 100 gr crema de branza, 1 lingura zahar: toate ingredientele se amesteca bine si cu compozitia obtinuta se unge fiecare clatita, care apoi se ruleaza.
Fiecare clatita rulata se taie in patru parti egale, care se aseaza in picioare intr-un vas termorezistent.
Intr-un vas se prepara un sos din 4 linguri de smantana, 1 galbenus, 2 linguri zahar pudra si putina coaja rasa de portocala. Cu acest sos se acopera clatitele.
Vasul termoresistent se da la cuptor pentru 25 de minute.
Apoi se scot si pana se racesc putin, se bat spuma tare cele 2 albusuri de ou cu 2 linguri de zahar pudra. Cu spuma de albus se acopera clatitele si vasul se da iar la cuptor pentru 10 minute.
POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu