marți, 23 iulie 2013

Macaroane cu sos de ardei

Aveti nevoie de: 200 gr macaroane, 1 ardei galben, 1 ardei rosu, 30 ml ulei de masline, 2 catei de usturoi, 100 gr fasole fiarta, sare, piper.
Ardeii se spala, apoi cel galben se cojeste si se paseaza cu ajutorul mixerului, iar cel rosu de taie cubulete. Usturoiul se taie marunt.
In uleiul incins se caleste usturoiul; apoi se adauga pasta de ardei galben si cubuletele de ardei rosu, amestecand totul. Apoi se adauga boabele de fasole fierte si scurse bine.
Se lasa totul la foc mic pentru circa 5 minute, condimentand cu sare si piper.
Pastele se fierb in apa cu sare timp de 10 minute, apoi se scurg bine. Peste ele se toarna sosul fierbinte (iar deasupra puteti rade si niste parmezan).




POFTA BUNA !!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu