joi, 16 mai 2013

Anelli cu sos ragu la cuptor

Aveti nevoie de: 200 gr paste (anelli), 200 gr carne tocata (sau 100 gr soia granule), 100 gr morcovi, 100 gr telina, 100 gr ceapa, 100 ml suc de rosii, 100 ml vin alb, 30 ml ulei de masline, sare, piper.
Morcovii si telina se spala, se curata si se rad pe razatoarea cu gauri mari, iar ceapa se taie marunt. Se pun toate la calit in uleiul de masline.
Cand legumele incep sa se inmoaie, se adauga carnea, condimentele si vinul. Cand carnea este facuta se pune sucul de rosii, continuand sa amestecati pe foc pana incepe sa se lege compozitia.
Peste compozitie se adauga pastele, amestecand usor, iar apoi se pune totul intr-un vas uns cu ulei.
Vasul se va introduce in cuptorul preincalzit timp de circa 15 minute.
Dupa ce scoateti vasul din cuptor, acoperiti-l cu un servet un sfert de ora, pentru a se aseza mai bine. Apoi rasturnati-l pe un platou/farfurie plata si este gata.
POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu