marți, 30 aprilie 2013

Papanasi

Aveti nevoie de: 400 gr branza de vaci, 150 gr faina, 100 gr dulceata, 200 gr smantana, 4 oua, 500 ml ulei, 4 pliculete de zahar vanilat, 1/2 pachetel de praf de copt.
Branza de vaci se amesteca cu galbenusurile, zaharul vanilat si praful de copt, apoi se adauga treptat faina amestecand pana se formeaza un aluat pe care il puteti modela.
Din aluat modelati cunoscutele forme de cilindrii/cercuri, dar si bilute.
Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si in el se pun formele modelate pana se rumenesc. Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
Cilindrii rumeniti se aseaza pe o farfurie se umplu cu dulceata, peste aceasta se adauga smantana, iar apoi cate o biluta (peste care mai puteti adauga smantana, daca vreti).
POFTA BUNA !!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu