luni, 11 martie 2013

Tartine cu ciuperci

Aveti nevoie de: un aluat de foietaj, 200 gr ciuperci, 200 gr carnati, 50 gr cas, 1 ceapa, 30 ml ulei, sare, piper.
Intindeti aluatul de foietaj pe masa si taiati patrate de marime potrivita (pentru a putea imbraca niste forme de tartine). 
In forme puneti hartie de copt, imbracati pe interior cu patratele de aluat si asezati-le intr-o tava.
Ceapa se toaca marunt. Ciupercile se spala, se scurg si se taie marunt. Carnatii se taie in felii subtiri, iar casul se rade.
Intr-o tigaie puneti uleiul la incins, apoi adaugati ceapa tocata marunt, ciupercile taiate si feliile de carnati: caliti-le putin si condimentati-le.
Fiecare forma cu aluat se umple cu compozitia din tigaie, apoi peste ele se prasara casul ras.
Tava cu tartine se introduce in cuptorul incins si se lasa circa 15 minute.
POFTA BUNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu