sâmbătă, 2 martie 2013

Gogosi cu rosii si telemea

Aveti nevoie de cca 1 cana de faina alba, putina drojdie, 2-3 rosii, telemea, patrunjel, ulei, sare.
Pregatiti un aluat de paine din faina alba, drojdia inmuiata in apa calduta, sare si putin ulei si lasati-l la dospit.
Dupa ce a crescut, impartiti-l in doua si intindeti bine pe masa amandoua partile, ca pentru o placinta. Deasupra uneia din ele asezati rondele de rosii, telemea rasa si patrunjel maruntit.
Apoi asezati cealalta "placinta" peste prima, pentru a o acoperi complet. Cu un pahar (cu un diametru care sa acopere rondelele de rosii) taiati gogosile si asezati-le intr-o tava acoperita cu hartie de copt.
Introduceti tava in cuptorul incins pana se coace aluatul. Vor iesi asa de frumoase:
POFTA BUNA !!!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu