joi, 14 martie 2013

Omleta cu mere la cuptor

Aveti nevoie de: 3 oua, cca 50 gr cas, un cartof, un carnat, ulei, sare, piper.
Uleiul se pune intr-o tigaie, iar cand s-a infierbantat se pune cartoful taiat ca pentru cartofi prajiti; cand sunt aproape gata se adauga carnatul taiat felii, apoi marul taiat cubulete si se mai prajesc impreuna 2-3 minute.
Ouale se sparg intr-un vas, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga jumatate din casul ras si se bat bine.
O tava se unge cu uleiul in care s-au prajit cartofii si in ea se pun ouale batute cu casul; se introduce in cuptorul incins pentru 2-3 minute.
Apoi se scoate tava si deasupra oualor se adauga compozitia din tigaie, iar peste acestea se adauga restul de cas ras.
Tava se iar introduce in cuptor pentru 5-6 minute.
POFTA BUNA !!!


Un comentariu:

  1. cred ca e buna...eu faceam ceva asemanator, adica puneam cartoful fiert, taiat feliute, si ceapa(verde cu tot cu cozi e super)...si apoi la fel...imi lasa gura apa...

    RăspundețiȘtergere