duminică, 24 martie 2013

Rulada la cuptor (de post)

Aveti nevoie de: un aluat de patiserie (foietaj), 1/2 punga de soia granule, o jumatate de ceapa, 1/2 borcan de ciuperci, 3-4 felii parizer vegetal, pasta de ardei, ulei.
Intr-un vas se pune cca 1 litru de apa la fiert, cu sare si piper. Cand incepe sa fiarba se adauga granulele de soia si se amesteca, lasandu-le la fiert 10 minute. Apoi se ia vasul de pe foc si soia se lasa la scurs (presand-o putin cu lingura pentru a elimina cat mai multa apa).
Ceapa se taie marunt si se pune  intr-o tigaie la calit in ulei incins. Cand devine sticloasa, se adauga soia scursa de apa, 2-3 linguri de pasta de ardei (in functie de cat de picanta vreti sa iasa), vreo 3-4 felii mai groase de parizer taiate cubulete si ciupercille taiate in bucati mai mici. Se amesteca totul si se mai lasa pe foc 2-3 minute.
Aluatul de patiserie se intinde pe masa si deasupra se adauga compozitia din tigaie, apoi se ruleaza incet si se pune intr-o tava acoperita cu hartie de copt. Tava se introduce in cuptorul incins timp de 15-20 minute.
POFTA BUNA !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu