joi, 4 aprilie 2024

Ciocolată in foietaj

Aveți nevoie de: 1 aluat de foietaj, 1 tabletă de ciocolată, 1 gălbenuș de ou, fulgi de migdale.

Foietajul se desface pe masă.

În mijloc se așază tableta de ciocolată (eu am folosit jumătate albă, jumătate cu cacao).

Pe margini se taie cu cuțitul fâșii oblice spre exterior.

Capetele se ridică și se lipesc peste ciocolată.

Apoi fâșiile se așază alternativ (una din stânga, una din dreapta) peste ciocolată.

Se așază în tava învelită în hârtie de copt.

Se unge cu gălbenușul bătut puțin cu furculița.

Deasupra se presară fulgi de mugdale.

Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade, pentru circa 30 minute.

Se lasă 20 minute la răcorit, apoi se feliază.

POFTĂ BUNĂ!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu