Aveți nevoie de: cca 500 kg dovleac, 100 gr brânză feta, rozmarin (verde, dacă aveți), 2-3 căței usturoi, boia iute, ulei măsline.
Dovleacul se spală și se taie felii, care se așază în tava învelită în hârtie de copt.
Se condimentează cu boia iute și rozmarin (eu am avut doar uscat). Usturoiul se curăță și se taie mărunt, adăugându-l pe feliile de dovleac. Se stropește cu ulei.
Se dau la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 30 minute.Apoi se scoate tava, feliile de dovleac se întorc și pe cealaltă parte.
Se mai dau la cuptor încă 30 minute.Apoi se scoate tava, se adaugă feta fărâmițată peste feliile de dovleac și puțin ulei de măsline.
Se mai dă 10 minute la cuptor.Se servește cald. E delicios!POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu