Aveți nevoie de: 2 ouă, 100 gr zahăr, 1 lămâie, 120 ml ulei floarea soarelui, 240 ml lapte, 300 gr făină albă, 100 gr fulgi de cocos, 1 plic praf de copt.
Într-un bol se sparg ouăle.
Peste ele se adaugă zahărul.
Se amestecă cu telul.Se adaugă coaja rasă de lămâie și zeama de la 1 lămâie.
Se amestecă bine.Se toarnă uleiul.
Se amestecă.Se adaugă și laptele.
Se amestecă.Se adaugă apoi, pe rând, făina amestecată cu praful de copt.
Se amestecă până până la încorporare.Apoi se adaugă fulgii de cocos.
Se amestecă.Se pun cam 2 linguri de compoziție în forme de brioșe. Deasupra se presară fulgi de cocos amestecați cu puțin zahăr.
Se dau la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 20-25 minute. POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu