marți, 23 august 2022

Spaghete în sos de brânză

Aveți nevoie de: 200 gr spaghete, 4 căței usturoi, 200 gr mozzarella, 150 gr cremă de brânză, pătrunjel verde, sare, piper, puțin ulei. 

Spaghetele se pun la fiert în apă cu sare. Se lasă la fiert 7 minute

Apoi se scurg, dar se păstrează 100 ml din apa în care au fiert spaghetele. 

Cățeii de usturoi se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei. 

Se adaugă crema de brânză. 

Apoi și mozzarella rasă. 

Se condimentează cu sare, după gust. 

Se amestecă și se lasă 2-3 minute pe foc. 

Se adaugă spaghetele scurse. 

Și apa păstrată. 

Se adaugă și pătrunjelul verde tocat. 

Se amestecă până se îmbracă pastele în sos. 

Se condimentează cu piper, după gust. 


POFTĂ BUNĂ!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu