miercuri, 17 august 2022

Frigărui de penne

Aveți nevoie de: cca 150 gr penne, 2 linguri ketchup, 1 lingură ulei măsline, cca 100 gr mozzarella rasă, felii de salam. 

Pastele se fierb în apă cu sare, conform timpului indicat pe ambalaj. Apoi se scurg de lichid. 

Ketchup-ul se pune într-o cană. Se adaugă uleiul și se amestecă bine. 

Se ia câte un băț de frigărui și se umple de penne fierte până sus. 

Bețele de frigărui se așază în tava învelită în hârtie de copt. Pastele se ung cu ketchup. 

Se presară deasupra mozzarella rasă. 

Se așază apoi felii de salam (eu am folosit salam vegetarian picant). 

Apoi deasupra iar mozzarella rasă. 

Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 20-25 minute. 


Se îndepărtează bețele de frigărui când se servesc.

POFTĂ BUNĂ!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu