Aveți nevoie de: 1 aluat foietaj decongelat, 150 gr caș, 300 gr brânză de vaci, 2 ouă, 1/2 linguriță sare.
Cașul se dă pe răzătoarea cu găuri mici.
Într-un bol încăpător se sfarmă bine brânza de vaci. Se adaugă cașul ras.
Se adaugă 1 ou și 1 albuș. Apoi sarea. Se amestecă bine.Aluatul se întinde pe masă. Se subțiază puțin cu sucitorul.
Compoziția se întinde peste aluat și se nivelează (se lasă puțin aluat gol într-un capăt). Se rulează de la capătul cu compoziție spre capătul lăsat gol. Rulada se dă la frigider pentru 30-40 minute.Apoi se taie felii cu grosimea de circa 3 cm.
Feliile se așază în tava învelită în hârtie de copt. Se ung cu gălbenuș. Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 25 minute.POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu