duminică, 5 iunie 2022

Brioșe cu ciocolată

Aveți nevoie de: 2 ouă, 100 gr zahăr brun, 180 gr făină albă, 60 ml ulei floarea soarelui, 100 ml lapte, 1 plic praf de copt, 1 plic zahăr vanilat, 1 vârf de sare, 1 linguriță cacao, ciocolată albă, bucățele de ciocolată. 

Ouăle se sparg în bol. Peste ele se adaugă zahărul, zahărul vanilat și sarea. 

Se amestecă bine cu telul. 

Se adaugă uleiul. 

Se amestecă. 

Se adaugă apoi laptele. 

Se amestecă. 

Apoi se adaugă făina cernută. 

Se adaugă si pudra de cacao cernută. 

Se adaugă și praful de copt. 

Se amestecă bine, până la omogenizare. 

Se pune câte 1 lingură - 1 lingură și jumătate în fiecare hârtie de brioșe. Deasupra se pune câte o bucată (sau două pătrățele - depinde de formă) de ciocolată albă. 

Deasupra se mai pune câte o lingură de compoziție, pentru a acoperi ciocolata albă. Apoi se presară deasupra bucățele de ciocolată. 

Tava cu brioșe se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 20 minute. 



POFTĂ BUNĂ!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu