miercuri, 25 mai 2022

Gustare cu unt și brânză topită

Aveți nevoie de: 100 gr unt (la temperatura camerei), 3 triunghiuri de brânză topită, 180 gr făină albă, 1/2 plic praf de copt, zahăr pudră. 

Peste untul moale, se adaugă triunghiurile de brânză și praful de copt. 

Se amestecă până la omogenizare. Apoi se adaugă făina albă. 

Se amestecă. 
Apoi se răstoarnă pe masa cu făină albă și se frământă până nu se mai lipește de mână. Se formează o bilă care se taie în două. 

Fiecare jumătate se rulează sub formă de cilindru. Se taie apoi romburi. 

Acestea se așază în tava cu hârtie de copt. 

Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 15 minute. 

Se scot și se lasă la răcorit 15 minute. 

Apoi se tăvălesc prin zahăr pudră. 

Sunt neașteptat de delicioase! 

POFTĂ BUNĂ!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu