Aveți nevoie de: 225 gr orez (eu am folosit basmati), 1 litru supă de legume, 1/2 ceapă albă, 6-7 căpșuni, 30 gr unt, 1 lingură cu vârf de parmezan ras, 2 linguri ulei, sare.
Ceapa tocată se pune la călit în ulei.
După ce devine sticloasă, se adaugă orezul. Se amestecă 3-4 minute pe foc.Apoi se adaugă câte un polonic de supă și se amestecă.
După ce e absorbită, se mai adaugă un polonic de supă: tot așa până se înmoaie orezul.Apoi se adaugă căpșunile tăiate cubulețe.
Se amestecă. Se mai adaugă 1-2 polonice de supă, pe rând.Apoi se adaugă untul, parmezanul ras și 1/4 linguriță sare.
Se amestecă până la încorporare.Și e gata de savurat.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu