miercuri, 11 mai 2022

Risotto cu căpșuni

Aveți nevoie de: 225 gr orez (eu am folosit basmati), 1 litru supă de legume, 1/2 ceapă albă, 6-7 căpșuni, 30 gr unt, 1 lingură cu vârf de parmezan ras, 2 linguri ulei, sare. 

Ceapa tocată se pune la călit în ulei. 

După ce devine sticloasă, se adaugă orezul. 

Se amestecă 3-4 minute pe foc. 

Apoi se adaugă câte un polonic de supă și se amestecă. 

După ce e absorbită, se mai adaugă un polonic de supă: tot așa până se înmoaie orezul. 

Apoi se adaugă căpșunile tăiate cubulețe. 

Se amestecă. Se mai adaugă 1-2 polonice de supă, pe rând. 

Apoi se adaugă untul, parmezanul ras și 1/4 linguriță sare. 

Se amestecă până la încorporare. 

Și e gata de savurat. 

POFTĂ BUNĂ!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu