Aveți nevoie de: 1 conopidă medie, 2 ouă, 50 gr parmezan ras, 1/2 linguriță busuioc uscat, 1/2 linguriță usturoi pudră, 1/2 linguriță oregano uscat, fulgi de ardei iute, sare, felii de brânză Cheddar, ulei.
Conopida se curăță se frunze și se dă pe răzătoarea cu găuri mici.
Se adaugă 1 linguriță de sare și se amestecă. Se lasă deoparte 20 minute. Apoi se pune într-un ștergar și se stoarce bine de lichid. Se pune într-un bol încăpător. Se adaugă ouăle. Apoi parmezanul ras. Se adaugă și condimentele. Se amestecă bine.Într-o tigaie se pune puțin ulei la încălzit. Se pune câte 1 lingură plină de compoziție și se aplatizează.
Se lasă câteva minute.Apoi se întorc și se mai lasă câteva minute.
Pe unul din dreptunghiuri se pune o felie de brânză Cheddar.Deasupra se pune un alt dreptunghi prăjit. Se mai lasă câteva minute (până se topește brânza). Și sunt gata pentru a fi devorate.POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu