vineri, 17 ianuarie 2020

Cheesecake cu nutella și mascarpone

Să ne îndulcim puțin :)
Aveți nevoie de: 250 gr biscuiți oreo, 100 gr unt topit, 500 gr mascarpone, 100 gr zahăr pudră, 1 linguriță esență de vanilie, 3-4 linguri Nutella.
Biscuiții se pun la robot.
Se mixează bine, apoi se adaugă untul topit.
Se amestecă până la omogenizare. Apoi se răstoarnă în tavă cu fund detașabil și se presează uniform: tava se dă la frigider până se prepară crema.
Mascarponele se pune într-un bol și se adaugă zahărul pudra și esența de vanilie: se mixează bine.
Crema obținută se toarnă peste biscuiți.
Se nivelează, iar deasupra se pune Nutella: cu un băț de frigărui se fac cercuri pentru a încorpora parțial Nutella în crema mascarpone.
Se ține la rece circa 3 ore înainte de feliere.
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu