vineri, 10 ianuarie 2020

Tartă cu crenvuști

Aveți nevoie de: 1 aluat foietaj, 4 crenvuști, 50 gr caș ras, 3-4 ouă, 2 linguri smântână, 2-3 fire pătrunjel verde, sare, piper.
Aluatul de foietaj se desface și se pune în tavă rotundă învelită în hârtie de copt. Aluatul se înțeapă cu furculița și se dă la cuptor 15 minute la 180 grade.
Crenvuștii se taie cubulețe care se presară peste aluat.
Apoi deasupra se presară și cașul ras.
Ouăle se sparg și se amestecă cu smântâna.
Se condimentează cu sare și piper și se bat cu telul. Apoi se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.
Se bat bine împreună, apoi se adaugă peste crenvuști.
Tava cu tarta se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 25 minute.
Se lasă la răcit circa 30 minute, apoi se feliază.
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu