Morcovii se curata si se taie bastonase.
Zucchini se spala si se taie bastonase.
Ceapa se curata si se taie felii.
Broccoli se taie buchetele.
Ciupercile se spala si se taie feliute.
Intr-o tigaie adanca se pune niste ulei de masline si se adauga bastonasele de morcovi la calit.
Dupa cateva minute (3-4), se adauga buchetelele de broccoli.
Se acopera cu un capac timp de 3-4 minute, apoi se adauga ceapa rosie.
Amestecati, iar dupa 1 minute adaugati si bastonasele de zucchini si feliutele de ciuperci.
Amestecati din cand in cand; dupa ce legumele, s-au inmuiat puteti condimenta cu sare si piper, dupa gust. Apoi opriti focul si adaugati rosiile cherry taiate in doua.
Intr-o tigaie dreptunghiulara puneti 2-3 linguri de sos bechamel (eu am cumparat gata preparat) si intindeti-l pe toata suprafata. Peste sos aranjati foi de lasagna pentru a forma un strat complet.
Peste foi se adauga iar sos bechamel, apoi compozitie cu legume pentru a acoperi tot stratul, iar deasupra se presara parmezan ras.
Urmeaza apoi un alt strat de foi de lasagna, sos bechamel, legume si parmezan ras. In general cam trei straturi de foi de lasagna ar trebui sa aveti, terminand, bineinteles, cu compozitia de legume, apoi parmezan ras.
Tava se da la cuptor (preincalzit) la 180 grade pentru circa 25 minute.
Se servesc calde.
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu